Línies de disseny

DOM_INO

Col·leccions i models de cases modulars d’acer

Col·leccions i models de cases modulars d’acer

Models de configuracions modulars d'habitatges, amb un disseny i un preu total tancat "claus en mà".
L'habitatge resultant és el resultat de la composició de mòduls pre-dissenyats, amb el concepte modular DOM_INO. Els habitatges poden ésser de planta baixa o bé de planta baixa i planta pis. El client disposa de tot un seguit de models, tant de mòduls de zona de dia, com de zona de nit, i l'habitatge és el resultat de la composició dels mòduls escollits, segons les necessitats del client, la distribució més apropiada, així com els requeriments de la parcel·la o de l'emplaçament (assolellament, vistes,...).

Personalitzi la seva casa, amb la línia d'acabats pot adaptar-la a la seva mida:

La línea d’acabats BASIC representa la millor opció a nivell econòmic. Consisteix en una sèrie d’acabats d’accés, amb uns acabats estàndard els quals també s’ajusten a un disseny pràctic, funcional i actual. Una opció per als que busquen la qualitat al millor preu.

Memoria qualitats basic (ca)

Configura la teva casa DOM_INO + BASIC

Es tracta de qualitats òptimes per la seva relació qualitat / disseny / cost, que compatibilitza les prestacions màximes amb el disseny a un cost òptim. El nivell de qualitat estàndard tekdōm® parteix d'unes qualitats superiors a la mitjana, com es pot comprovar al fitxer de qualitats adjunt.

Vostè pot consultar els acabats dels nostres habitatges descarregant el document de Memòria de Qualitats.

Memoria qualitats quality (ca)

Configura la teva casa DOM_INO + QUALITY

Per aquells més exigents, que busquen la màxima qualitat per sobre de tot, existeix aquesta línia de qualitat i d'acabats, que millora les qualitats de tots els acabats de l'habitatge, així com del mobiliari de cuina i banys, a més d'electrodomèstics. El resultat, un habitatge amb un nivell d'acabats i de qualitats excepcional, i amb el disseny més avantguardista.

Vostè pot consultar els acabats dels nostres habitatges descarregant el document de Memòria de Qualitats.

Memoria qualitats premium (ca)

Configura la teva casa DOM_INO + PREMIUM

Funcionalitat

Els habitatges resultants del concepte modular DOM_INO són habitatges compostos de mòduls molt estudiats des del punt de vista de la funcionalitat i la racionalitat en la distribució i l'aprofitament de l'espai. L'habitatge resultant diferència clarament la zona de dia de la zona de nit. A més, són fàcilment adaptables a qualsevol configuració de parcel·la, per tal d'aconseguir les millors orientacions i vistes, si s'escau.

Qualitat espaial

La zona del vestíbul et separa la zona de dia de la zona de nit, convertint-se en el nexe d'unió de tota la casa.

La zona de dia es composa de cuina i menjador, amb relació directa. El mòdul de cuina incorpora, annex, el safareig. La zona de nit es composa del mòdul d'habitacions, depenent de la configuració escollida. Totes les configuracions disposen de dos banys, i un pot funcionar incorporat a l'habitació principal, tipus suite.

Els interiors es defineixen amb materials resistents, d'alta qualitat i durabilitat garantint el bon manteniment de l'habitatge. La configuració dels espais de la casa així com la generosa il·luminació i ventilació natural de totes les seves estances seran també garantia de confort i benestar.

De la claredat en l'organització dels espais en combinació amb la qualitat dels materials i del detall s'obté una immillorable qualitat de vida.

Arquitectura de disseny

Els dissenys són de línies pures i simples, actuals. Vostè pot gaudir del disseny del seu habitatge gràcies als nostres models en 3D, i tenir així la certesa que el seu habitatge s'adapta plenament als seus gustos i a les seves necessitats abans de redactar el corresponent projecte d'arquitectura.

A més, Tekdōm® treballa amb un equip propi d'arquitectura que garantitza la qualitat en el disseny del producte acabat.

Mòduls predefinits

Per tal de que vostè pugui trobar la configuració que més s'adapta a les seves necessitats, pot escollir entre tots els mòduls, tant de la zona de dia, com de la zona de nit, així com la situació de l'escala en cas de construccions a diferents nivells, segons les dimensions i el nombre d'habitacions.

Informació addicional en PDF

Cataleg dom ino

Superficies dom ino