Línies de disseny

BOOK Col·leccions i models de cases prefabricades d’acer

Col·leccions i models de cases prefabricades d’acer

La col·lecció BOOK consisteix en un catàleg de models amb dissenys predefinits, amb els quals el client pot disposar d'un projecte de disseny, amb una concepció i una distribució funcional que s'adapten a diferents situacions de partida.
Es tracta de models analitzats i contrastats els quals permeten tenir una proposta arquitectònica definida en detall, que s'adapten a la majoria de situacions plantejades pels nostres clients, i que recollim en aquest catàleg.

Models de cases prefabricades

Funcionalitat

Els habitatges resultants del concepte BOOK són habitatges amb solucions constructives i de disseny molt estudiades des del punt de vista de la funcionalitat i la racionalitat en la distribució i l'aprofitament de l'espai.
Totes les propostes diferencien de manera clara la zona de dia de la zona de nit. A més, són fàcilment adaptables a qualsevol configuració de parcel·la, per aconseguir les millors orientacions i vistes, si escau.
Existeixen diverses configuracions, tant en planta baixa com en planta baixa i pis, amb diferents dimensions i dissenys, per escollir el que millor s'adapti a les teves necessitats. Les propostes permeten adaptacions a nivell de simetries en horitzontal o vertical.

Qualitat espacial

La configuració dels espais de la casa així com la generosa il·luminació i ventilació natural de totes les seves estades seran també garantia de confort i benestar. Els interiors es defineixen amb materials resistents, d'alta qualitat i durabilitat garantint el bon manteniment de l'habitatge.

De la claredat en l'organització dels espais en combinació amb la qualitat dels materials i del detall s'obté una immillorable qualitat de vida.

Informació addicional en PDF

Tekdom cataleg book 2018 (ca)