Línies de disseny

URBAN Col·leccions i models de cases prefabricades d’acer

Col·leccions i models de cases prefabricades d’acer

Consisteix en edificacions inserides a la trama urbana, normalment entre mitgeres, i que es desenvolupen en varis nivells.
Poden ésser totalment d'obra nova, o bé pot tractar-se de remuntes de plantes noves sobre edifici existent.

Funcionalitat

Els habitatges de la col·lecció URBAN són dissenys normalment compactes, que es configuren principalment entre mitgeres. Donada la diversitat de situacions que hom pot trobar a la trama urbana, aquests habitatges són de disseny a mida, per tal de poder aprofitar millor l’espai, i adaptar-se millor a les necessitats del client i de l’emplaçament.

L'habitatge resultant serà de disseny lliure, sense cap restricció en la seva concepció ni és la seva posterior materialització.

Qualitat espaial

Els dissenys resultants, fruit de la flexibilitat del sistema i de l'assessorament del nostre equip d'arquitectura propi així com d'incorporar els gustos i necessitats del client, adquireix una qualitat espacial tant en el disseny exterior com a l'interior remarcable.

Els interiors es defineixen amb materials resistents, d'alta qualitat i durabilitat garantint el bon manteniment de l'habitatge. La configuració dels espais de la casa així com la generosa il·luminació i ventilació natural de totes les seves estances seran també garantia de confort i benestar.

De la claredat en l'organització dels espais en combinació amb la qualitat dels materials i del detall s'obté una immillorable qualitat de vida.

Arquitectura de disseny

Els dissenys són de línies pures i simples, actuals. En qualsevol cas, el nostre sistema es pot adaptar a qualsevol disseny, ja sigui modern, minimalista, més tradicional, ...

Vostè pot gaudir del disseny del seu habitatge gràcies als nostres models en 3D, i tenir així la certesa que el seu habitatge s'adapta plenament als seus gustos i a les seves necessitats abans de redactar el corresponent projecte d'arquitectura.

A més, Tekdōm® treballa amb un equip propi d'arquitectura que garanteix la qualitat en el disseny del producte acabat.

Models

El concepte URBAN no parteix d’un model preestablert, sinó que és el propi client qui crea el seu propi model, amb l’assessorament tècnic del nostre equip d’arquitectes.

Personalitzi la seva casa, amb la línia d'acabats pot adaptar-la a la seva mida:

Es tracta de qualitats òptimes per la seva relació qualitat / disseny / cost, que compatibilitza les prestacions màximes amb el disseny a un cost òptim. El nivell de qualitat estàndard tekdōm® parteix d'unes qualitats superiors a la mitjana, com es pot comprovar al fitxer de qualitats adjunt.

Vostè pot consultar els acabats dels nostres habitatges descarregant el document de Memòria de Qualitats.

Memoria qualitats quality (ca)

Configura la teva casa URBAN + QUALITY

Per aquells més exigents, que busquen la màxima qualitat per sobre de tot, existeix aquesta línia de qualitat i d'acabats, que millora les qualitats de tots els acabats de l'habitatge, així com del mobiliari de cuina i banys, a més d'electrodomèstics. El resultat, un habitatge amb un nivell d'acabats i de qualitats excepcional, i amb el disseny més avantguardista.

Vostè pot consultar els acabats dels nostres habitatges descarregant el document de Memòria de Qualitats.

Memoria qualitats premium (ca)

Configura la teva casa URBAN + PREMIUM

Models d'exemple

Exemples de configuracions a través de mòduls URBAN